Robinho: ‘Real Madrid waardeerde mij niet’

© IMAGEGLOBE

De spits van AC Milan is nog steeds teleurgesteld over hoe Real Madrid hem behandelde aan het einde van zijn periode bij de club.

De Braziliaanse spits gaf onlangs in de Braziliaanse media toe dat hij zich niet gewaardeerd voelde in zijn laatste jaar in Madrid.

Spijt van zijn vertrek

“Ik heb er leuke tijden beleefd”, vertelde de Braziliaan. “Maar mijn afscheid was teleurstellend. Real Madrid wou echt iemand anders kopen (Cristiano Ronaldo, nvdr) en plots waren ze niet meer geïnteresseerd in mij”, klaagde Robinho.

“Ik heb spijt van de manier waarop ik de club heb verlaten maar de fans weten niet altijd wat er gebeurt in zulke gevallen. Ik voelde mij niet gewaardeerd en wou vertrekken”, vertelde de Braziliaanse international.

City en Milan

Robinho werd door Real Madrid in de zomer van 2005 van Santos gekocht. De aanvaller vond 24 maal de netten in 101 wedstrijden voor de Koninklijke. Na drie seizoenen verliet hij de Galácticos nadat hij uit de gunst viel bij de club.

Hij trok naar Manchester City maar kon er niet echt doorbreken. In 2010 vertrok hij richting AC Milan, zijn huidig team. (MSA)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content