Mats Rits weigert contractvoorstel Germinal Beerschot

© Imageglobe/Michel Krakowski

Mats Rits gaat niet in op het contractvoorstel van Germinal Beerschot. “Ik ben het geloof in de club wat verloren,” verduidelijkt de 17-jarige middenvelder in de pers.

Mats Rits gaat niet in op het contractvoorstel van Germinal Beerschot. “Ik ben het geloof in de club wat verloren,” verduidelijkt de 17-jarige middenvelder in Het Laatste Nieuws.

Hoewel Rits sterk debuteerde met twee doelpunten tegen Westerlo in oktober 2009, kon het jonge talent de voorbije twee seizoenen nooit echt zijn stempel drukken bij Germinal Beerschot.

In het persbericht van Germinal Beerschot staat dat Rits niet overtuigd was door het nieuwe project van de club. Hijzelf nuanceert dat: “De ideeën van Vanoppen verdienen een kans. Ik ga dat project zeker niet afbreken, maar ik moet een keuze maken die voor mij sportief de beste is. Het was een heel moeilijke keuze, omdat ik de club van mijn hart verlaat.”

Rits zegt dat hij op heel wat interesse uit binnen- en buitenland kan rekenen, maar dat hij nog geen enkele voorkeur heeft. “Ik laat alle opties nog open”. (KVDA)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content