Jordan Lukaku tekent voor drie seizoenen bij KV Oostende

© BelgaImage

Na de uitleenbeurt van afgelopen seizoen aan KV Oostende trekt Anderlechtverdediger Jordan Lukaku nu definitief de deur van het Astridpark achter zich dicht.

De komende drie seizoenen speelt de jongere broer van Romelu voor KVO. De linksachter is al de tweede speler van RSCA die op die manier zijn definitieve overstap naar de kustploeg realiseert. Eerder werd de Braziliaanse aanvaller Fernando Canesin na zijn uitleenbeurt van afgelopen seizoen een contract aangeboden bij KVO.

“Jordan Lukaku tekent bij ons een contract van drie seizoenen”, klinkt het op de website van KV Oostende. “Hij is momenteel wel nog out met een aanslepende pubalgie, maar er wordt verwacht dat hij fit zal zijn voor de voorbereiding op het nieuwe seizoen.”

‘De kleine Lukaku’
De 19-jarige Lukaku trok in 2006 samen met zijn grote broer Romelu van de jeugdafdeling van SK Lierse naar die van Anderlecht. In tegenstelling tot zijn broer kon de “kleine Lukaku” echter nooit een basisplaats in het eerste elftal afdwingen. Nadat hij in februari vorig jaar een uitleenbeurt naar het Nederlandse De Graafschap weigerde, werd hij in Anderlecht zelfs naar de beloftenkern verwezen. (Belga/INM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content