Hazard: ‘Mourinho geeft zijn spelers veel vertrouwen’

© BelgaImage

Op de website van de UEFA looft Eden Hazard coach Mourinho.Op 18 maart ontvangt de Rode Duivel met zijn Chelsea Galatasaray in de terugwedstrijd van de achtste finales in de Champions League.

Eden Hazard en Chelsea ontvangen op 18 maart in de terugwedstrijd van de achtste finales in de Champions League het Turkse Galatasaray. De 23-jarige Rode Duivel blikt op de website van de UEFA vooruit op die wedstrijd en hij heeft het verder ook over zijn samenwerking met coach José Mourinho.

De Blues speelden in de heenwedstrijd in Istanboel 1-1 gelijk en hebben goede papieren om de laatste acht te bereiken. “De Champions League is, samen met het WK, de hoogst aangeschreven competitie ter wereld. Alle spelers halen een hoog niveau en de matchen worden over heel de wereld bekeken”, aldus de ex-speler van het Franse Lille.

“Als een trainer als José Mourinho je de beste jonge speler ter wereld noemt, dan doet dat deugd. Het betekent dat ik goed bezig ben en dat Mourinho mijn werk apprecieert”, zegt Hazard. “Het is niet alleen dankzij Mourinho dat ik beter speel, maar het is wel zo dat hij zijn spelers enorm veel vertrouwen geeft.”

“Hij probeert ons te prikkelen met korte statements en dat werkt wel. Ik probeer hem iets terug te geven op het veld en voorlopig lukt dat aardig. Hopelijk blijft het ook duren”, besluit Hazard. (Belga/INM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content