Groundhopping.be: unieke site over Belgisch voetbal

© Jurgen Vantomme

In de rubriek ‘Niet te missen’ zet Sport/Voetbalmagazine de spotlight op het Belgische voetballandschap in al zijn glorie en authenticiteit.

In de rubriek ‘Niet te missen’ zet Sport/Voetbalmagazine de spotlight op het Belgische voetballandschap in al zijn glorie en authenticiteit. Elke week kiest het toonaangevende Britse dagblad The Guardian vijf sportgerelateerde webpagina’s of -sites die volgens hen de moeite zijn om te bezoeken. Prijkte vorige week op nummer één: In bed with Maradona: a portrait of football in Belgium by Jurgen Vantomme.

Www.inbedwithmaradona.com is een voetbalwebsite die verhalen en reportages brengt vanuit een originele, vaak culturele invalshoek. Gelezen door miljoenen mensen uit niet minder dan 150 landen. En Jurgen Vantomme, dat is de leverancier van de authentieke foto’s die wekelijks in ‘De bron’, de onvolprezen rubriek van Sport/Voetbalmagazine, aan bod komen. Een dikke pluim en internationale erkenning voor zijn talent als fotograaf van het Belgische voetballandschap.

Bezoek zeker ook eens zijn website www.groundhopping.be. Als The Guardian het al zegt, wie zijn wij dan om achter te blijven?

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content