Dominique D’Onofrio tekent bij Franse tweedeklasser Metz

© Belga

D’Onofrio (58) was tussen 1998 en juni van dit jaar in verschillende functies (jeugd en scouting, technisch en sportief directeur) aan de slag bij Standard.

Dominique D’Onofrio (58), de voormalige trainer en technisch en sportief directeur van Standard, wordt sportief directeur van de Franse tweedeklasser FC Metz. Dat meldt Sudpresse op zijn website. D’Onofrio tekende bij Metz dinsdagavond een contract tot het einde van het seizoen.

“Men heeft mij altijd geassocieerd met Standard, denkend dat ik nergens anders zou kunnen slagen,” aldus D’Onofrio. “Ik heb zeer veel zin om het tegendeel te bewijzen.”

D’Onofrio (58) was tussen 1998 en juni van dit jaar in verschillende functies (jeugd en scouting, technisch en sportief directeur) aan de slag bij Standard. Als coach leidde hij de Rouches vorig seizoen naar bekerwinst en een tweede plaats in de competitie.

Metz is een club met een rijk verleden maar komt sinds 2008 uit in de Franse Ligue 2. Momenteel staat het daarin op de zevende plaats. D’Onofrio: “Metz is een prachtige uitdaging omdat de ambitie van de club immens is.” (KVDA)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content