Carlo Ancelotti wil Paolo Maldini bij PSG

© PHOTOPQR/LE PARISIEN

Oud-Italiaans international kan assistent-trainer worden.

Sinds de Qatarese overname van PSG toont de club uit Parijs zich behoorlijk bedrijvig op de transfermarkt. De huidige koploper in de Franse competitie beperkt zich echter in zijn jacht op grote namen (zoals Carlos Tévez van Manchester City als meest recente) niet alleen tot topvoetballers. De clubleiding hecht ook veel waarde aan een technische staf met bekendheid.

Nadat er voor de Braziliaanse ex-international Leonardo werd gekozen als sportief directeur, en onlangs de Italiaan Carl Ancelotti de doorgestuurde Antoine Kombouaré verving, richt de clubleiding zijn visier nu op Paolo Maldini. De voormalige linksachter van AC Milan en de Squadra Azzurra wordt immers aanzien als ideale aanvulling van de technische staf en het verlengstuk van Ancelotti.

Die laatste probeerde al eens eerder de 43-jarige Maldini te verleiden tot een samenwerking, toen hij tussen 2009 en 2011 coach was bij Chelsea. Nu lijkt een overgang aannemelijker, zeker nadat Maldini gespot werd bij het competitietreffen tegen Toulouse. (FV)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content