Barça overweegt Messi te verkopen

© BelgaImage

Grote ophef in Spanje. FC Barcelona zou overwegen om sterspeler Lionel Messi te verkopen. De Argentijn speelt volgens het Spaanse Sport niet meer zoals het moet en nu wil de club van hem af.

Lionel Messi is al langer niet meer in vorm. Tijdens de halve finales van de Champions League tegen Atlético Madrid moest Barça een nederlaag slikken met een onverbiddelijke uitschakeling van de competitie als gevolg. De club zag ook tijdens de Copa del Rey de Spaanse beker naar Real Madrid gaan met een 1-2 nederlaag. Messi had precies niet echt zin om te voetballen waardoor de broodnodige doelpunten uitbleven. Ook tijdens de laatste training met FC Barcelona zag het er niet naar uit dat de voetballer van plan was een grote inspanning te doen.

Volgens de Spaanse sportkrant is Barça het beu en denkt de club eraan Lionel Messi te verkopen. Ze zijn heel voorzichtig met een contractverlenging omdat ze niet weten hoe de situatie zal evolueren en omdat de huidige onderhandelingen daarover heel moeizaam verlopen. Daarnaast toont PSG erg veel interesse, zo zou de Franse club bereid zijn om 250 miljoen euro voor de Argentijn te betalen. Meer informatie is er voorlopig niet beschikbaar maar de geruchtenmolen over een van de meest ophefmakende transfers draait hiermee wel op volle toeren. (KVW)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content