‘Arnar Gretarsson wordt sportief directeur Club Brugge’

© Belga
Kevin Van der Auwera
Kevin Van der Auwera Online coördinator Trends

De 40-jarige IJslander is in België vooral bekend van zijn periode bij Sporting Lokeren.

De IJslander Arnar Gretarsson (40), ex-middenvelder van Sporting Lokeren, wordt waarschijnlijk de nieuwe sportief directeur van Club Brugge.

Dat melden verschillende kranten. In De Morgen bevestigt algemeen manager Vincent Mannaert de interesse en de onderhandelingen. “Gretarsson is in Brugge geweest en we hebben gesproken. Het resultaat is positief, Gretarsson is een goede kandidaat.”

Volgens Het Nieuwsblad zijn de onderhandelingen afgerond, maar wacht Club Brugge nog om het nieuws de wereld in te sturen.

Mannaert is al enkele maanden op zoek naar een nieuwe sportief directeur, na het vertrek van Henk Mariman en Sven Vermant.

Lokeren

Arnar Gretarsson is in België vooral bekend van zijn periode bij Sporting Lokeren (2000-2006). Eerder had de IJslander al voor Glasgow Rangers en AEK Athene gespeeld. In 2009 zette hij bij Breidablik in IJsland op 37-jarige leeftijd een punt achter zijn spelerscarrière.

Tot eind vorig seizoen was Gretarsson sportief manager van AEK Athene, waar hij door de financiële problemen van de Griekse eersteklasser vertrok.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content