The Wolfpack Years

© National

The Wolfpack Years. 20 toppers en 20 jaar succes, Frederik Backelandt & Geert Vandenbon, Lannoo, 448 pagina’s, 59,99 euro

Onder leiding van CEO Patrick Lefevere werd The Wolfpack één van de meest succesvolle wielerploegen uit de geschiedenis. Hij onthult in dit nieuwe boek het geheim recept: ‘Een goede ploegstructuur, een nooit aflatende scherpte en drang om te winnen en de juiste mensen op de juiste momenten samen krijgen en laten werken aan een project van lange adem. Mijn renners, mijn staf, mijn personeel: ze zijn mijn familie. Wie alleen aan zichzelf denkt, hoort niet thuis in The Wolfpack.’ Sinds het ontstaan in 2003 won het team ruim 800 UCI-koersen waaronder 20 monumenten. Dit boek is een overzicht van de hoogtepunten uit de voorbije 20 jaar, met prachtige foto’s en interviews met de protagonisten. Een hebbeding voor de fans.

Win

een exemplaar van dit boek.

Stuur het antwoord op deze vraag naar assist@roularta.be en maak kans: welke renner uit Balen behaalde 120 UCI-zeges voor Quick-Step?

Reageren op dit artikel kan u door een e-mail te sturen naar lezersbrieven@knack.be. Uw reactie wordt dan mogelijk meegenomen in het volgende nummer.

Partner Content