Sportkalender bij S/VM: prangende foto’s & dagelijkse weetjes

Sport/Voetbalmagazine brengt in het nummer van 31 juli als bijlage een nuttige en zeer handige kalender.

Wilt u weten wanneer Wilfried Van Moer, Elise Mertens of Eden Hazard verjaren? Wanneer de Rode Duivels spelen of de wedstrijden van de Champions League geprogrammeerd staan, wanneer de Olympische Spelen en andere topsportevenementen beginnen? Of wilt u weten wat er op sportief vlak ooit gebeurde op 26 augustus of 11 oktober?

In het nummer van 31 juli brengen we als extra bijlage een sportkalender waarin we elke dag de aandacht vestigen op een gebeurtenis, verjaardag, jubileum of ander markant feit. Het wordt, maand na maand, geïllustreerd met de meest intense en prangende actiefoto’s uit de voorbij voetbalcompetitie. Zo ontstaat er een unieke, ophangbare kalender, een combinatie van de beste fotografie en interessante wetenswaardigheden.

Na de competitiegids van vorige week, het dikste nummer uit onze geschiedenis, en het uitbrengen van deze unieke kalender is dit voorSport/Voetbalmagazine de definitieve start van de nieuwe competitie. Op 7 augustus pakken we dan uit met de traditionele special over de Europese topcompetities.

Reageren op dit artikel kan u door een e-mail te sturen naar lezersbrieven@knack.be. Uw reactie wordt dan mogelijk meegenomen in het volgende nummer.

Partner Content