Middenblokker Franky Reymen (36) wordt volgend seizoen trainer-coach bij Schuvoc Halen. Het contract van Johan Verstappen, aan zijn derde jaar bezig als hoofdtrainer bij Halen, wordt dus niet verlengd. Reymen kwam rond de jaarwisseling over van Averbode.

Spelverdeler Tim Verschueren tekende een contract voor twee seizoenen bij Halen. Hij zal er Keith Barnett vervangen, die terugkeert naar de VS. Verschueren speelt nu nog bij Menen en volleybalde eerder ook voor Averbode.

Op maandag 23 april worden de Speler en Speelster van het Jaar verkozen. Op basis van de resultaten van de eerste stemronde werden twintig nominaties naar voren geschoven in dit referendum. Bij de mannen zijn dat : Jan Devoldre, Joppe Paulides, José Rivera, Allan Van de Loo en Georg Wiebel van Maaseik, Iván Contreras, Nico Freriks, Benjamin Hardy, Julien Lemay, Iván Marquez en Wouter Verhelst van Roeselare, Ricardo de Paula, Gertjan Claes en Dragan Radovic van Asse-Lennik, Davy Vaes (Halen), Steve Roelandt (Menen), Tim Joosen (Waasland), Ive Gofflo (Puurs), Petr Klar (Guibertin) en Audry Frankart (Guibertin). Bij de vrouwen : Gritt Lehmann, Veronica Gomez en Esther Lowette van Tongeren, Liesbeth Mouha, Irina Pavlova, Gwendoline Horemans, Svetlana Ilic, Ineta Savicka, Anja Van Damme, Veerle Van Looy en Griet Van Vaerenbergh van Kieldrecht, Jana Fedotova en Joke Renneboogh van Charleroi, Catherine Claes, Katrien De Decker en Els Vandesteene van Gent, Lore Gillis (Lummen), Charlotte Leys (Vlamertinge), Kim Liekens (Hechtel) en Jolien Wittock (Temse).

Omdat er werkzaamheden bezig zijn aan de sporthal van Maaseik, overwegen de Limburgers om de praktische ongemakken die de werken met zich meebrengen, te ontlopen door hun thuiswedstrijden in de finale van de play-offs in de Expodroom van Bree te spelen. Dat schrijft Het Belang van Limburg.

PAR JOHN BAETE

Reageren op dit artikel kan u door een e-mail te sturen naar lezersbrieven@knack.be. Uw reactie wordt dan mogelijk meegenomen in het volgende nummer.

Partner Content