Sport digest

© BELGAIMAGE

LeBron James (LA Lakers) was tegen de Milwaukee Bucks goed voor 37 punten en overschreed daarmee de kaap van 34.000 punten. Alleen Kareem Abdul-Jabbar (38.387) en Karl Malone (36.928) deden beter.

Toptalent en Belgian Lion Haris Bratanovic (19) heeft zélf zijn contract verbroken bij Barcelona, dat hem twee jaar geleden wegplukte bij derdeklasser Falco Gent. Te weinig speelkansen, vond Bratanovic, die volgend seizoen op een Belgische club hoopt.

De Belgische Daviscupploeg kon zich in Hongarije, zonder David Goffin, niet plaatsen voor de finales in Madrid. Het werd 3-2 voor de thuisploeg, vier wedstrijden werden pas in drie sets beslist.

Primeur in de Formule 1. Door het coronavirus worden op de grand prix van Bahrein (22 maart) geen toeschouwers rond het circuit toegelaten.

De Antwerp Giants wonnen net als vorig jaar de Belgische basketbalbeker (83-78). Charleroi was een meer dan verdienstelijk finalist, maar blijft sinds 2011 hunkeren naar een prijs.

De Antwerp Giants
De Antwerp Giants© BELGAIMAGE
Reageren op dit artikel kan u door een e-mail te sturen naar lezersbrieven@knack.be. Uw reactie wordt dan mogelijk meegenomen in het volgende nummer.

Partner Content