Is er veel veranderd in je leven sinds je met Birger samen bent ?

Er verandert natuurlijk altijd wel iets, maar ik moet toch zeggen dat het alleen om kleine dingen gaat. Het is vooral drukker en elk weekend is er natuurlijk de wedstrijd van Birger. De thuiswedstrijden probeer ik altijd te volgen en ook sommige uitwedstrijden ga ik mee. Ik heb Birger acht maanden geleden leren kennen in het uitgaansleven na de wedstrijd Club Brugge-Anderlecht. Het klikte gewoon meteen tussen ons.

Wat is Birger zijn beste en zijn slechtste eigenschap ?

Zijn beste is voor mij persoonlijk de omgang met mijn kindje. Voor andere mensen is dat natuurlijk iets anders, maar ik vind het belangrijk dat hij goed overweg kan met Luna. Zijn slechtste eigenschap is het feit dat hij weinig geduld heeft en opvliegend kan zijn, en dat hij soms ook weinig kan verdragen. ( Birger lacht : “Ssst, je moet daar niet te veel over zeggen”.)

Is hij een charmeur ?

Tegenover mij ? ( Birger : “Natuurlijk, want tegenover anderen doe ik dat niet”.) Ja, toch wel. Hij is heel lief en attent en hij knuffelt ook graag.

Hoe kan je jezelf het best omschrijven ?

( Denkt even na) Goh, dat vind ik moeilijk… Altijd lopen en vliegen. Ik ben iemand die absoluut niet kan stilzitten, een heel actief iemand. ( Birger : “En ze is zo lief !”)

Ben je zelf sportief ?

Vroeger wel, maar nu totaal niet meer. Toen ik klein was heb ik zelf nog gevoetbald, geturnd, getennist… Momenteel heb ik daar allemaal geen tijd meer voor.

Je werkt ook. Wat doe je juist ?

Ik werk als zelfstandige. Ik heb een eigen schoonheidsinstituut, maar probeer het wel te vermijden om ’s avonds te werken. Verder kruipt er ook veel tijd in mijn dochtertje, Luna. Ze gaat al naar school en ik probeer haar zoveel mogelijk zelf te brengen en af te halen. Als dat niet lukt omdat ik nog moet werken, kan ik ook steeds op mijn ouders rekenen.

Hou je van mooie wagens ?

Ja ! Mijn droomwagen is een Porsche, maar momenteel rijd ik met een BMW. Birger heeft een Peugeot van de club.

Wat was het laatste waaraan je veel geld hebt uitgegeven ?

Aan kledij voor Luna. Daar gaat eigenlijk constant redelijk veel geld naartoe.

Voor wie heb je bewondering ?

( Birger steekt zijn hand op : “Voor mij !”) ( Lacht) Nee, serieus, voor Madonna heb ik wel bewondering. Ik vind dat zij iemand is die respect verdient. Als je ziet wat zij al bereikt heeft… Zelfs wanneer ze eventjes in de vergeethoek geraakt, vindt ze altijd weer iets om in de belangstelling te komen. Ik vind haar echt een toffe dame en hou ook van haar muziek. Dat is altijd al zo geweest. Ze is door de jaren veranderd van muziekgenre, maar ze heeft mij altijd kunnen boeien.

In welk land zou je graag willen wonen ?

In Engeland ! Zelfs voor ik Birger kende, sprak Engeland me aan. Ik probeer toch minstens twee keer per jaar naar Londen te gaan. Verder zou ik natuurlijk ook wel graag in een zonnig land wonen, maar ik denk dat ik daar de drukte ga missen.

Winter of zomer ?

Het heeft natuurlijk alle twee zijn charmes, maar als ik moet kiezen, kies ik toch de zomer. De Canarische Eilanden vind ik wel een leuke bestemming voor de zomervakantie. Dit jaar zijn we naar Cyprus geweest en dat is ook goed meegevallen. We hadden prachtig weer en een zeer goed hotel, maar er was verder weinig te doen. Luna is toen thuisgebleven, maar ik heb me voorgenomen om nooit meer zonder haar weg te gaan. Ik heb haar te hard gemist !

door Ilse Peleman

Reageren op dit artikel kan u door een e-mail te sturen naar lezersbrieven@knack.be. Uw reactie wordt dan mogelijk meegenomen in het volgende nummer.

Partner Content