KSC Lokeren OV

De club

STADION: Daknam

adres: Daknamstraat 91, 9160 Lokeren

telefoon: 09 348 39 05

Website: www.sporting.be

In/out

IN

Beridze (KAA Gent), Defourny (AFC Tubize), De Witte (KV Mechelen), Diaby (Antwerp), Diakhate (Parma, Ita), Koike (Kashiwa Reysol, Jpn), N’Dao (ASEC Mimosas, Civ), Said (Rio Ave, Por).

OUT

De Ridder (STVV), De Wolf (Eupen), Mbayo (KAA Gent).

Uitgelicht

Waar Glen De Boeck in de voorbereiding nog leek te kiezen voor verzorgd en technisch voetbal, lijkt hij het geweer van schouder te veranderen nu hij (na een teleurstellende 1 op 9) kennismaakte met de wetten van 1B. Dat betekent: meer bouletten dan champagne. Zo mocht bijvoorbeeld de talentrijke maar te broze spelverdeler José Cevallos beschikken, in zijn plek komt Seth De Witte het middenveld versterken. De voormalige aanvoerder van KV Mechelen zag zijn contract niet verlengd bij de club van zijn hart, waardoor Lokeren hem transfervrij kon inhalen. De Witte brengt passie en fysieke présence naar Daknam, wat zeker nodig is nu boegbeeld Killian Overmeire weer maanden out is met een blessure. Samen met Jelle Van Damme en de buitenlandse bonken Mohamed N’Dao en Ahmed Said moet De Witte Lokeren een ‘krachtige’ impuls geven.

Reageren op dit artikel kan u door een e-mail te sturen naar lezersbrieven@knack.be. Uw reactie wordt dan mogelijk meegenomen in het volgende nummer.

Partner Content