In Zuid-Amerika denkt men alvast aan het WK 2022. De kwalificatiewedstrijden van de CONMEBOL-zone gaan van start in september. Onder normale omstandigheden waren er in maart al twee wedstrijden afgewerkt geweest.

Bij Bayern zijn de trainingen alweer even hervat (in kleine groepjes). Bij Kingsley Coman moet de lockdown acuut geheugenverlies opgeleverd hebben, want hij ‘vergat’ dat hij contractueel verplicht is met een Audi naar de trainingen te komen. Omdat hij met een McLaren opdaagde kreeg hij 50.000 euro boete.

Het blijft een vreemde vogel met een groot hart: Radja Nainggolan sloot zich in Cagliari aan bij een groep vrijwilligers die voedsel uitdelen. Des te straffer omdat zijn vrouw nog altijd vecht tegen kanker.

Wegens reizen met een vals paspoort zit Ronaldinho al enkele weken achter de tralies in Paraguay. Nu ja, tralies… In afwachting van een rechtszaak heeft Ronaldinho huisarrest in een hotel. Daar diende hij nu een verzoek in: een kamer die groot genoeg is om … een balletje te trappen. Dat zou iedereen in deze lockdowntijden wel willen. Misschien is de balzaal nog vrij.

Reageren op dit artikel kan u door een e-mail te sturen naar lezersbrieven@knack.be. Uw reactie wordt dan mogelijk meegenomen in het volgende nummer.

Partner Content