Vincent Kompany opent sportcafés in Brussel en Antwerpen

© ImageGlobe

Aan de Grote Markt in Brussel opent vrijdag ‘Good Kompany’, een nieuw initiatief van Rode Duivel Vincent Kompany. Later opent op de Groenplaats in Antwerpen een tweede filiaal.

Aan de Grote Markt in Brussel opent vrijdag ‘Good Kompany’, een nieuw initiatief van Rode Duivel Vincent Kompany. In deze ‘sportsbar’ worden de belangrijkste sportevenementen uitgezonden. Later opent op de Groenplaats in Antwerpen een tweede filiaal.

‘De grote sportevenementen brengen mensen samen en ik hou van die verenigende kracht’, zegt de aanvoerder van de Rode Duivels en ook bezieler van de voetbalclub BX Brussels in een persbericht. ‘Er passeerde in Brussel en Antwerpen een mooie opportuniteit om daar een horecaconcept rond te bouwen dat gericht is op de beleving van die sportwedstrijden. De locaties zijn top en zullen hopelijk mee zorgen voor een goede ambiance. Iedereen is welkom om een glas te komen drinken!’

Kompany gaf een team van horecaspecialisten de opdracht om het klassieke concept van de Amerikaanse ‘sportsbar’ in een nieuw kleedje te steken.

‘De focus ligt volledig op samen plezier maken met vrienden, lekker eten en drinken en genieten van een spannende wedstrijd’, zo klinkt het.

Technologische snufjes

De modernste technologische snufjes en gadgets zullen aangewend worden ‘in functie van de beleving’. Zo kunnen bezoekers het van tafel tot tafel tegen elkaar opnemen in het videospelletje ‘Pong’, verder zijn er ook ‘led walls’ waarop berichten uitgewisseld kunnen worden. Betalen kan via de smartphone, ‘er is zelfs een ludieke ‘Tournee Generale’-app’.

Na de sportwedstrijden is het de bedoeling dat ‘Good Kompany’ zich transformeert tot een loungy club, ‘waar regelmatig gerenommeerde dj’s of opkomende talenten zullen optreden, zodat het feest kan doorgaan tot in de vroege uurtjes’. (Belga/KVDA)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content