Vadis Odjidja reed 103 km/u in bebouwde kom omdat hij training dreigde te missen

© Belga

De Brugse politierechter heeft Vadis Odjidja veroordeeld tot een geldboete van 600 euro en een rijverbod van 21 dagen.

De Brugse politierechter heeft Vadis Odjidja veroordeeld tot een geldboete van 600 euro en een rijverbod van 21 dagen. De 24-jarige middenvelder reed 103 km/u in de bebouwde kom. Hij haastte zich omdat hij te laat dreigde te komen op de training bij Club Brugge. Op dinsdag 24 juli 2012 werd Odjidja geflitst aan 103 km per uur in de Rijselstraat in de Brugse deelgemeente Sint-Michiels. Hij liet zich op de rechtbank vertegenwoordigen door zijn advocaat.

‘De overtreding is wat ze is’, aldus meester Marc Verdoodt. ‘Mijn cliënt ging die ochtend te laat zijn op de Club. Daarvoor riskeert men een boete, dus wilde hij zich haasten. Mijn cliënt is een ernstige persoon en hij heeft er spijt van. Bovendien heeft hij nog een volledig blanco strafblad. Nochtans pendelt hij al drie jaar van Gent naar Brugge.’

De rechter veroordeelde Vadis Odjidja uiteindelijk tot een boete van 600 euro. Daar komen ook nog een kleine 200 euro gerechtskosten bij. De middenvelder moet ook zijn rijbewijs voor 21 dagen inleveren. (Belga)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content