UFC Personal Trainer: The Ultimate Fitness System

Eindelijk nog eens een fitnessgame dat het over een originele boeg gooit!

Platform: Multi

Eindelijk nog eens een fitnessgame dat het over een originele boeg gooit! UFC Personal Trainer combineert traditionele fitnessoefeningen met technieken uit verschillende gevechtssporten.

70 verschillende sportieve beproevingen laten u net zoals een kick- of Thaibokser in verschillende combinaties uppercuts en woeste schoppen uitdelen, afmattende elleboog-kniecombinaties vormen, bliksemsnel door de benen zakken én uitdagende grondoefeningen leveren.

Een bekend Amerikaans sportinstituut en verschillende professionele UFC-trainers werden nauw betrokken bij de samenstelling van de oefeningenschema’s om een maximaal effect te garanderen wat betreft het verbranden van vet, het vergroten van spierkracht en het verbeteren van het uithoudingsvermogen bij de speler.

Zuchten en zweten geblazen! Vooral op Xbox 360 met de bewegingsgevoelige Kinectbesturing loont het spel de moeite. Vrij van een controller in de hand wordt de speler op overtuigende wijze ondergedompeld in de virtuele oefenruimtes van de game.

Zonder meer een explosieve testosteronbom.

Score: 8. (DD)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content