Oscar Duarte ontmoette Gerard Pique

Peter t'Kint
Peter t'Kint Redacteur bij Sport/Voetbalmagazine

Óscar Duarte vond snel zijn draai in het elftal van Club Brugge. De Costa Ricaanse verdediger wil in de voetsporen treden van Gerard Piqué (Barcelona), die hij recent nog mocht ontmoeten.

Óscar Duarte vond snel zijn draai in het elftal van Club Brugge. De Costa Ricaanse verdediger wil in de voetsporen treden van Gerard Piqué (Barcelona), die hij recent nog mocht ontmoeten.Op Twitter deelde Duarte een foto van hem met Gerard Piqué. De Barcelonavedette noemde Duarte zelfs ‘El Piqué Tico’ – de Costa Ricaanse Piqué.

Duarte doet in Sport/Voetbalmagazine het verhaal: “Ik was in Barcelona uitgenodigd door de makelaars van Bacca, en hij zit bij hetzelfde kantoor. Zij regelden de ontmoeting. We brachten even wat tijd door in het hotel van de spelers van Barça en hadden er een korte babbel met mekaar. Hij heeft me dan een truitje bezorgd, met een boodschap voor mij. Daar heb ik een foto van laten nemen en op internet gezet. Dat is toch mooi, zo’n topspeler?”

Zou hij dat willen worden, ‘el Piqué Tico’? “Ik wil een eigen naam, maar hij is wel een voorbeeld als speler, ja. En goeie voorbeelden wil ik volgen. ”

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content