Nieuwe Belgische pronostieksite

Zamante en Voetbal Trainingcenter hebben onlangs een nieuwe site gelanceerd: pronostiek.com. De site is helemaal gratis.

Op zamante.com kunnen voetballers, trainers, scouts en makelaars zich registreren om een netwerk op te bouwen of zich bij een club aan te bieden. Op trainingcenter.be zijn duizenden coaches geabonneerd omdat er enorm veel gratis oefenstof te vinden is. Samen bereiken die twee sites dus enorm veel belanghebbenden in de voetbalwereld. Maar de belangrijkste stakeholder in het voetbal wordt niet bereikt: de supporter.

Vandaar het initiatief van pronostiek.com. Op de site moet je bij inschrijving aangeven welke je favoriete club in België is. Je kan daarbij kiezen tussen ploegen van eerste klasse tot vierde provinciale. Vervolgens word je gevraagd om het resultaat van een wedstrijd van je favoriete team te voorspellen. Daarnaast moet je ook de uitslag van vier andere wedstrijden uit dezelfde competitie pronostikeren en twee wedstrijden uit de regio waar je favoriete team speelt. Je krijgt punten als je de matchwinnaar juist hebt en natuurlijk ook als je het exacte resultaat hebt kunnen raden.

Het leuke aan deze site is dat het helemaal gratis is en dat je ook je vrienden kan uitnodigen om mee te doen en zo een minicompetitietje kan opstarten. Bovendien zijn er ook prijzen te winnen voor de beste voorspellers. Zo krijgt elke weekwinnaar een abonnement van drie maanden op … Sport/Voetbalmagazine! (SVH)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content