Motionsports: Adrenaline

Grafisch oogt deze verzameling van zes extreme sporten redelijk realistisch, maar qua uitwerking en vooral het te beleven spelplezier is het evenwicht ver te zoeken.

Het lijkt wel alsof het aantal bewegingsgevoelige speltitels rechtevenredig toeneemt naarmate de feestdagen naderen. Toegegeven, veel van die games zijn bijzonder leuk in groep of familieverband, maar er zit ook veel rotzooi tussen het aanbod.

Motionsports: Adrenaline schippert daar zowat tussenin. Grafisch oogt deze verzameling van zes extreme sporten redelijk realistisch, maar qua uitwerking en vooral het te beleven spelplezier is het evenwicht ver te zoeken. De sporten zijn nochtans behoorlijk origineel: rotsklimmen, kitesurfen, kajakken, mountainbiken, extreem skiën en wingsuit (valschermspringen in een speciaal pak) waren nooit eerder of zeer zelden te vinden bij concurrerende sportgames. Jammer genoeg krijgt de speler maar bitter weinig bewegingsvrijheid. Daar komt nog eens bij dat de besturing vaak te laat of verkeerd reageert op uw commando’s. Knap frustrerend na een tijdje. (DD)
Platform: PS3 (Move), Xbox 360 (Kinect)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content