Kooklessen voor spelersvrouwen Club Brugge

© Belga

Met het ‘personal performance centre’ wil Club Brugge de individuele prestaties van zijn spelers verbeteren. Daarbij wordt niet alleen gekeken naar conditie, het medische en het technische, maar ook naar de lifestyle, de voeding en het mentale.

Met het ‘personal performance centre’ wil Club Brugge de individuele prestaties van zijn spelers verbeteren. Daarbij wordt niet alleen gekeken naar conditie, het medische en het technische, maar ook naar de lifestyle, de voeding en het mentale. Zo worden de spelersvrouwen aangespoord om kooklessen te volgen. Het project, een samenwerking tussen het bestuur van Club Brugge en de universiteit van Leuven, werd vorige week aangekondigd en past bij de veranderingen die de club doorvoert in aanloop naar het nieuwe seizoen.

Het was een misnoegde Karel Geraerts die het nieuws over de kooklessen naar buiten bracht. “We moeten Engels spreken en onze vrouwen moeten kooklessen volgen,” zei de middenvelder volgens regiozender Focus-WTV. “En dat hebben we jammer genoeg via de pers moeten vernemen. Opnieuw wordt de rust in de ploeg verstoord en deze keer van binnenuit.” (KVDA)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content