Fans houden stille verjaardagsmanifestatie in Grenoble voor jarige ‘Schumi’

© AFP

Na zijn skiongeval wordt Schumacher nog altijd in een kunstmatige coma gehouden. Op zijn verjaardag zakten tientallen fans af naar het ziekenhuis in Grenoble om de familie een hart onder de riem te steken.

Voor het universitair ziekenhuis in Grenoble, waar F1-legende Michael Schumacher in coma ligt, zijn tientallen Ferrari-supporters toegekomen om hun steun te betuigen aan de Duitser. ‘Schumi’ ligt in een coma na een skiongeval en wordt 45 op 3 januari.

Ferrari, de renstal waarmee Schumacher vijf keer wereldkampioen werd, had zijn fans opgeroepen naar Grenoble af te zakken om Schumacher en diens familie een hart onder de riem te steken.

De fans, allen in het rood gekleed, hadden onder meer spandoeken met steunbetuigingen bij. ‘Schumi heeft ons zoveel gegeven. Het enige dat wij konden doen, was naar hier komen en hem en zijn familie steunen op zijn verjaardag’, getuigt een 47-jarige Ferrari-fan, die vanuit Milaan naar Grenoble was gereisd.

Voorlopig is het nog wachten op een nieuw medisch bulletin. Schumacher, zevenvoudig wereldkampioen, liep bij zijn val een zwaar schedelletsel op. Hij wordt in een kunstmatige coma gehouden. (Belga/INM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content