Checklist: Moskou

© IMAGEGLOBE

Vrijdag 22 en zondag 24 maart – Vijf TV – 21.25u en 19.40u

Reportagereeks waarin een bekende Vlaming een goede vriend meeneemt naar zijn of haar favoriete stad. In deze aflevering trekt basketbalspeler en Slimste Mens Tomas Van Den Spiegel (33) met kinesist Lieven Maesschalk naar Moskou, de stad waar hij drie jaar speelde voor grootmacht CSKA Moskou. Met die club beleefde VDS de topperiode in zijn carrière: tweemaal winst van de Euroliga (de Champions League van het Europese basketbal), driemaal de Russische landstitel en tweemaal de beker.

Helaas kende de carrière van de 2m14 grote speler van BC Oostende ook enkele dieptepunten, meestal te maken met blessureleed. Zo kwam Van Den Spiegel meermaals in het kabinet van Lieven Maesschalk terecht, tegenwoordig ook de vaste kinesist bij de Rode Duivels. Beide heren bouwden een hechte band op en VDS is maar wat blij dat hij zijn goede vriend eindelijk eens het statige en majestueuze Moskou kan tonen. Een voorsmaakje van die reportage vind je hier: http://www.vijf.be/checklist/programmas/checklist

Uitzending op vrijdag 22 maart om 21.25u, maar we begrijpen het als je op datzelfde moment in de eerste plaats voor de belangrijke interland Macedonië – België zou kiezen. Gelukkig beseft ook Vijf TV dat en bieden ze een herhaling aan op zondag om 19.40u. (MS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content