Carla Kompany: ‘Vincent gelooft er echt in’

Carla Higgs, oftewel Miss Kompany, zal vanuit de tribune van het Koning Boudewijnstadion haar man aanmoedigen tijdens het belangrijke WK-kwalificatieduel van de Rode Duivels tegen Kroatië. “De Belgen kunnen het ver brengen op het WK in Brazilië”.

Carla Higgs was maandagavond te gast in Reyers Laat op Eén. Ze is fan van Manchester City, de club van Vincent Kompany, al lang voor haar man er speelde. “Ik leerde Kompany kennen toen hij nog in Hamburg voetbalde,” vertelde ze. “Misschien heb ik Vincent wel bij Manchester City geïntroduceerd. Ik vertelde hem dat City het team van mijn hele familie is”.

Rood

Mevrouw Kompany schuift vanavond dan ook heel wat principes aan de kant wanneer ze voor het eerst een rood truitje zal dragen. “Dat is de kleur van de vijand, Manchester United. De bijnaam van die club is trouwens Red Devils. Ik zal het moeilijk over mijn lippen krijgen: ‘Come on, Red Devils’.”

Higgs houdt naar eigen zeggen veel van België. “Het is een heel erg leuk land, dat zeg ik niet zomaar. Ik ben natuurlijk geen Belgische, maar als ik over België spreek, zeg ik altijd wij. Tijdens het oefenduel in en tegen Engeland zat ik bij de Belgische fans in de tribune.”

Ze gelooft ook in de WK-kansen van onze Rode Duivels. “Ze hebben een van de beste ploegen ter wereld. Ze kunnen het ver brengen op het WK. Vincent gelooft dat het mogelijk is. Hij wil het alleszins heel graag.” (KVDA)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content