Anderlecht lanceert Football Fantasy Manager: test je voetbalkennis

Wie denkt meer voetbalkennis te hebben dan Ariël Jacobs of Herman Van Holsbeeck, kan het nu ook bewijzen. Anderlecht lanceert het spel Football Fantasy Manager.

Football Fantasy Manager maakt het voor trainers in spe mogelijk om hun eigen ploeg samen te stellen, het elftal zelf te beheren en te leiden, wedstrijden en/of toernooien te spelen tegen pakweg Real Madrid of Barcelona én te winnen. Je leidt ook de club op zakelijk vlak: activiteiten en evenementen organiseren, het stadion uitbouwen en meer inkomsten genereren met één doel: je favoriete club nog beter te maken.

Primeur in België

Anderlecht is de eerste Belgische club en een van de 13 Europese clubs die Football Fantasy Manager aanbiedt aan zijn supporters.

Football Fantasy Manager is vanaf nu exclusief beschikbaar op de Facebookpagina van paars-wit, die meer dan 171.000 fans telt. Het spel is naast Facebook eveneens mobiel beschikbaar in de Apple Store en de Spaanse fabrikant From The Bench ontwikkelt momenteel een versie die op Android beschikbaar zal zijn.

Naast paars-wit bereikten ook Barcelona, Real Madrid, AC Milan, AS Roma, Benfica, Borussia Dortmund, Chelsea, Galatasaray, Juventus, Liverpool, Schalke 04 en Sevilla een akkoord met From The Bench. Drie andere buitenlandse clubs volgen nog later deze maand. Verwacht wordt dat het aantal clubs volgend seizoen zal verdubbelen. (KVDA)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content