Mazda is lichter, zuiniger en milieuvriendelijker dankzij innovatieve technologie
Mazda is lichter, zuiniger en milieuvriendelijker dankzij innovatieve technologie
Voor enkele dagen liep in Japan de miljoenste Mazda met het logo SKYACTIV van de band. Dankzij deze innovatieve technologie weegt de nieuwe generatie Mazda's minder en verbruikt ze ook minder. Terzelfder tijd garandeert ze meer rijplezier. Of hoe minder soms meer is.
Delen:
Lexus onthult NX
Lexus onthult NX Op het salon van Peking stelt Lexus zijn nieuwe compacte premium crossover voor en geeft meteen ook alle details vrij.
Delen:
Kleine veranderingen voor grote Mini's
Kleine veranderingen voor grote Mini's De Mini Countryman en Paceman ondergaan dit jaar kleine wijzigingen om hun imago beter in de verf te zetten.
Delen:
Facelift voor Toyota Yaris
De Toyota Yaris krijgt een grondige opfrisbeurt om beter tegen de concurrentie opgewassen te zijn met een restyling, een herwerkt interieur en een verbeterd rijgedrag.
Delen:
Schwalbe wordt 50
Schwalbe wordt 50 Kent u Schwalbe nog? Dat tweewielertje dat het midden houdt tussen een bromfiets en een scooter. Het was de Oost-Europese Mobylette uit de DDR-periode.
Delen:
CitroŽn Traction telt 80 lentes
CitroŽn Traction telt 80 lentes Precies 80 jaar geleden bouwde CitroŽn de "7 A" die binnen de kortste keren tot Traction Avant werd omgedoopt. Hij dankte zijn naam aan de voorwielaandrijving die op dat ogenblik erg vooruitstrevend was.
Delen:
Corvette Z06 Cabrio
Corvette Z06 Cabrio Op de motorshow van New York heeft Chevrolet een van de krachtigste cabrio's ooit voorgesteld. De Amerikaanse constructeur toont de dakloze variant van de snelle Corvette Z06.
Delen:
Video: Peugeot 308 SW
Video: Peugeot 308 SW Het broertje van de Auto van het Jaar.
Delen:
VW toont super-Golf in China
VW toont super-Golf in China Naar aanleiding van het salon van Peking toont Volkswagen de eerste schetsen van haar super-Golf, de R 400.
Delen:
Meest gelezen
1
Als dit filmpje niet zo hilarisch was, zou het bijzonder schokkerend zijn (VIDEO)
2
Hoe Aalst van zijn inwoners tweederangsburgers maakt
3
'Willen we in Aalst een apart loket voor rijke, blanke Nederlandstalige mannen die gehaast zijn?'
4
9 plaatsen op aarde waar we amper iets over weten
5
Tobback: 'Dat N-VA tweederangskandidaat Homans lanceert, getuigt van weinig respect'
14de Porsche Francorchamps Days
14de Porsche Francorchamps Days
Elk jaar trekken de Porsche Francorchamps Days ruim 15.000 bezoekers. Het is een van de belangrijkste Porsche-treffens in Europa.
Delen: