Brussels Philharmonic en chef-dirigent Michel Tabachnik, die het repertoire van de 20ste eeuw in hun DNA hebben zitten, brengen in de nieuwe concertzaal La Philharmonie de Paris een unieke versie van het iconische Le Sacre du Printemps van Igor Stravinsky: met een choreografie van Jean-Claude Gallotta krijgt het werk een hedendaagse interpretatie. Verder staan ook nog werken van Iannis Xenakis en Anton Webern op het programma.

Dankzij Brussels Philharmonic en Knack.be kan je samen met het orkest naar Parijs reizen: je neemt op zaterdag 14 maart de Thalys samen met de musici en beleeft het concert in de nieuwe majestueuze Philharmonie de Paris bij vanop de eerste rij! Na het concert overnacht je in hetzelfde hotel als het orkest. Zondag kan je nog een hele dag genieten van de lichtstad, om dan 's avonds met de Thalys terug te keren naar Brussel.

Brussels Philharmonic en chef-dirigent Michel Tabachnik, die het repertoire van de 20ste eeuw in hun DNA hebben zitten, brengen in de nieuwe concertzaal La Philharmonie de Paris een unieke versie van het iconische Le Sacre du Printemps van Igor Stravinsky: met een choreografie van Jean-Claude Gallotta krijgt het werk een hedendaagse interpretatie. Verder staan ook nog werken van Iannis Xenakis en Anton Webern op het programma. Dankzij Brussels Philharmonic en Knack.be kan je samen met het orkest naar Parijs reizen: je neemt op zaterdag 14 maart de Thalys samen met de musici en beleeft het concert in de nieuwe majestueuze Philharmonie de Paris bij vanop de eerste rij! Na het concert overnacht je in hetzelfde hotel als het orkest. Zondag kan je nog een hele dag genieten van de lichtstad, om dan 's avonds met de Thalys terug te keren naar Brussel.