Win een duoticket voor Gateway to SPACE en een ontmoeting met Charlie Duke

Ben je gefascineerd door kometen en planeten. Droom je ervan om een echte maansteen of meteoriet aan te raken? En wil je weten of de mens ooit op Mars zal wonen?

De rondreizende tentoonstelling Gateway to space: The Exhibition in Brussels Expo leidt je vanaf 18 juli doorheen een parcours dat het verhaal vertelt van de Amerikaanse ruimtevaartorganisatie NASA en haar verwezenlijkingen. Van de eerste dromers die zelf raketten bouwden, over de bewogen 20e eeuw met de Race to Space en geslaagde missies naar de maan. Ook de spannende toekomst van de ruimtevaart wordt belicht.

Bekijk en voel meer dan 100 voorwerpen uit de indrukwekkende collectie van het 'US Space and Rocket Center'. Onder meer een echte maansteen, verschillende ruimtepakken en replica's van raketten en ruimtecapsules die gebruikt werden tijdens NASA-missies. Verder in de tentoonstelling waan je je helemaal in de ruimte via de cockpit van de spaceshuttle of de replica van het MIR ruimtestation. Aan het einde van de expo kun je zelf beleven hoe het voelt om door de ruimte te reizen via simulators. (TE)

'Gateway to Space: The Exhibition' is een project van Fire-Starter dat ook de expo's 'Titanic: The Artifact Exhibition' en 'Expo Dino World' naar België bracht.

Vanaf 18/7 tot 25/10 in Paleis 2 van Brussels Expo. Volwassenen: 15,90 €

Meer info: http://expo-space.be/

Win een duoticket voor Gateway to SPACE en een ontmoeting met Charlie DukeBen je gefascineerd door kometen en planeten. Droom je ervan om een echte maansteen of meteoriet aan te raken? En wil je weten of de mens ooit op Mars zal wonen?De rondreizende tentoonstelling Gateway to space: The Exhibition in Brussels Expo leidt je vanaf 18 juli doorheen een parcours dat het verhaal vertelt van de Amerikaanse ruimtevaartorganisatie NASA en haar verwezenlijkingen. Van de eerste dromers die zelf raketten bouwden, over de bewogen 20e eeuw met de Race to Space en geslaagde missies naar de maan. Ook de spannende toekomst van de ruimtevaart wordt belicht. Bekijk en voel meer dan 100 voorwerpen uit de indrukwekkende collectie van het 'US Space and Rocket Center'. Onder meer een echte maansteen, verschillende ruimtepakken en replica's van raketten en ruimtecapsules die gebruikt werden tijdens NASA-missies. Verder in de tentoonstelling waan je je helemaal in de ruimte via de cockpit van de spaceshuttle of de replica van het MIR ruimtestation. Aan het einde van de expo kun je zelf beleven hoe het voelt om door de ruimte te reizen via simulators. (TE)'Gateway to Space: The Exhibition' is een project van Fire-Starter dat ook de expo's 'Titanic: The Artifact Exhibition' en 'Expo Dino World' naar België bracht.