De Afro-Amerikaanse jongeman Michael Brown werd getroffen door zes kogels, waarvan twee in het hoofd. Dat blijkt uit de voorlopige resultaten van het eerste autopsieverslag die gepubliceerd werden door de New York Times.

Eén kogel raakte de man bovenaan de schedel, wat doet vermoeden dat hij gebogen was toen het schot werd gelost. Zo leren de eerste resultaten van het autopsierapport dat werd uitgevoerd door de voormalige New Yorkse wetsdokter Michael Baden. Nog volgens de 80-jarige dokter toont de autopsie aan dat de jongen enkel frontaal werd beschoten. De man werd vier keer in de rechterarm geraakt en twee keer in het hoofd.

De voorstad van St. Louis, Ferguson, waar de tiener door een agent werd doodgeschoten, werd recent weer opgeschrikt door rellen. (Belga/WB)

De Afro-Amerikaanse jongeman Michael Brown werd getroffen door zes kogels, waarvan twee in het hoofd. Dat blijkt uit de voorlopige resultaten van het eerste autopsieverslag die gepubliceerd werden door de New York Times.Eén kogel raakte de man bovenaan de schedel, wat doet vermoeden dat hij gebogen was toen het schot werd gelost. Zo leren de eerste resultaten van het autopsierapport dat werd uitgevoerd door de voormalige New Yorkse wetsdokter Michael Baden. Nog volgens de 80-jarige dokter toont de autopsie aan dat de jongen enkel frontaal werd beschoten. De man werd vier keer in de rechterarm geraakt en twee keer in het hoofd. De voorstad van St. Louis, Ferguson, waar de tiener door een agent werd doodgeschoten, werd recent weer opgeschrikt door rellen. (Belga/WB)