Staten als Indiana, Ohio, Maryland, West-Virginia, Virginia en de hoofdstad Washington D.C. werden getroffen door de stormen, die gepaard gingen met windstoten tot 120 kilometer per uur. In West-Virginia is de noodtoestand uitgeroepen. In die staat alleen al zit een half miljoen mensen zonder stroom.

De hele regio, van Kansas tot Washington, lijdt onder de eerste zomerse hittegolf, met temperaturen tot 40 graden. De hittegolf, die aanleiding kan geven tot zware onweders, is nog niet voorbij.

Door het uitvallen van de stroom zitten talloze huishoudens zonder airconditioning op een moment dat het kwik tot recordtemperaturen stijgt. (Belga/BBC/CNN/KVDA)

Staten als Indiana, Ohio, Maryland, West-Virginia, Virginia en de hoofdstad Washington D.C. werden getroffen door de stormen, die gepaard gingen met windstoten tot 120 kilometer per uur. In West-Virginia is de noodtoestand uitgeroepen. In die staat alleen al zit een half miljoen mensen zonder stroom. De hele regio, van Kansas tot Washington, lijdt onder de eerste zomerse hittegolf, met temperaturen tot 40 graden. De hittegolf, die aanleiding kan geven tot zware onweders, is nog niet voorbij. Door het uitvallen van de stroom zitten talloze huishoudens zonder airconditioning op een moment dat het kwik tot recordtemperaturen stijgt. (Belga/BBC/CNN/KVDA)