De brief werd geschreven door Omar Bin Laden. Dat is de oudste zoon van Osama. Hij neemt in de brief regelmatig afstand van de standpunten van zijn vader.

Omar vindt het niet eerlijk dat zijn vader geen proces kreeg. Hij verwijst naar Saddam Hoessein en Slobodan Milosevic. Zij werden wel berecht.

De familie wil een onderzoek naar de reden waarom Osama Bin Laden werd geëxecuteerd zonder eerlijk proces en eist de vrijlating van de vrouwen en kinderen die werden opgepakt bij de militaire interventie in Pakistan.

Omar zegt dat de familie Bin Laden nog niet helemaal overtuigd is van Osama's dood, omdat er geen lichaam en geen foto's werden vrijgegeven.

Hij voegt er nog aan toe dat de Verenigde Staten zijn familie oneer hebben aangedaan door het lichaam van Osama een zeemansgraf te geven. (NC)

De brief werd geschreven door Omar Bin Laden. Dat is de oudste zoon van Osama. Hij neemt in de brief regelmatig afstand van de standpunten van zijn vader. Omar vindt het niet eerlijk dat zijn vader geen proces kreeg. Hij verwijst naar Saddam Hoessein en Slobodan Milosevic. Zij werden wel berecht. De familie wil een onderzoek naar de reden waarom Osama Bin Laden werd geëxecuteerd zonder eerlijk proces en eist de vrijlating van de vrouwen en kinderen die werden opgepakt bij de militaire interventie in Pakistan. Omar zegt dat de familie Bin Laden nog niet helemaal overtuigd is van Osama's dood, omdat er geen lichaam en geen foto's werden vrijgegeven. Hij voegt er nog aan toe dat de Verenigde Staten zijn familie oneer hebben aangedaan door het lichaam van Osama een zeemansgraf te geven. (NC)