Er vielen ook een honderdtal gewonden, zo meldt het in Groot-Brittannië gevestigde Syrische Observatorium voor de Mensenrechten.

Een dag na de bombardementen op Oost-Ghouta die aan 31 mensen het leven kostten, voerden vliegtuigen van het regime dinsdag nieuwe raids uit op de enclave. Het gaat om de dodelijkste luchtaanvallen sinds het regime zes weken geleden een operatie startte in de regio. Bij wijze van vergelding vuurden de rebellen raketten af op Damascus. Daarbij kwamen dinsdag drie burgers om, aldus het officiële Syrische agentschap Sana.

Er vielen ook een honderdtal gewonden, zo meldt het in Groot-Brittannië gevestigde Syrische Observatorium voor de Mensenrechten.Een dag na de bombardementen op Oost-Ghouta die aan 31 mensen het leven kostten, voerden vliegtuigen van het regime dinsdag nieuwe raids uit op de enclave. Het gaat om de dodelijkste luchtaanvallen sinds het regime zes weken geleden een operatie startte in de regio. Bij wijze van vergelding vuurden de rebellen raketten af op Damascus. Daarbij kwamen dinsdag drie burgers om, aldus het officiële Syrische agentschap Sana.