Mogelijk hebben de autoriteiten dus een seriemoordenaar te pakken, maar dat is nog niet zeker. Ze zijn voorlopig karig met commentaar, meldt nieuwszender CNN.

Gewurgd

De politie van Hammond, niet ver van Chicago, kreeg vrijdagavond een telefoontje dat het lichaam van een levenloze vrouw was gevonden in een kamer in een motel langs de Interstate 80-snelweg. Het 19-jarige slachtoffer bleek te zijn gewurgd.

Het onderzoek leidde de speurders naar het nabijgelegen Gary, waar een 43-jarige verdachte werd opgepakt. Hij bekende de moord en door zijn aanwijzingen vonden de speurders nog zes andere 'mogelijke slachtoffers van moord', zo luidt het. Drie vrouwenlichamen werden aangetroffen op zaterdag in verlaten woningen, en nog eens drie andere op zondag.

Over het motief van de verdachte is nog niets officieel bekend. Het is nog niet duidelijk of hij de vrouwen kende. Nog volgens CNN is de man een veroordeelde seksdelinquent. (KVDA)

Mogelijk hebben de autoriteiten dus een seriemoordenaar te pakken, maar dat is nog niet zeker. Ze zijn voorlopig karig met commentaar, meldt nieuwszender CNN. De politie van Hammond, niet ver van Chicago, kreeg vrijdagavond een telefoontje dat het lichaam van een levenloze vrouw was gevonden in een kamer in een motel langs de Interstate 80-snelweg. Het 19-jarige slachtoffer bleek te zijn gewurgd.Het onderzoek leidde de speurders naar het nabijgelegen Gary, waar een 43-jarige verdachte werd opgepakt. Hij bekende de moord en door zijn aanwijzingen vonden de speurders nog zes andere 'mogelijke slachtoffers van moord', zo luidt het. Drie vrouwenlichamen werden aangetroffen op zaterdag in verlaten woningen, en nog eens drie andere op zondag.Over het motief van de verdachte is nog niets officieel bekend. Het is nog niet duidelijk of hij de vrouwen kende. Nog volgens CNN is de man een veroordeelde seksdelinquent. (KVDA)