In Londen werd vrijdagavond zowel in de wijk Westminster als in Kensington betoogd. In beide demonstraties was de teneur "May must go" (May moet opkrassen) en "Throw the Tories out" (Gooi de Conservatieven buiten).

In de vooravond had May de plaats van de ramp even bezocht en hulp ten bedrage van vijf miljoen pond toegezegd. Dat bleek onvoldoende om de overlevenden en vele sympathisanten te paaien. Tijdens het verlaten van een kerk nabij de plaats van het inferno kreeg May het verwijt naar het hoofd geslingerd, een "lafaard" te zijn.

Ook in andere Britse steden -Edinburgh, Londonderry, Liverpool, Oxford, Bristol en Portsmouth- vonden vrijdag in de vooravond solidariteitsmarsen plaats.

In Londen werd vrijdagavond zowel in de wijk Westminster als in Kensington betoogd. In beide demonstraties was de teneur "May must go" (May moet opkrassen) en "Throw the Tories out" (Gooi de Conservatieven buiten). In de vooravond had May de plaats van de ramp even bezocht en hulp ten bedrage van vijf miljoen pond toegezegd. Dat bleek onvoldoende om de overlevenden en vele sympathisanten te paaien. Tijdens het verlaten van een kerk nabij de plaats van het inferno kreeg May het verwijt naar het hoofd geslingerd, een "lafaard" te zijn. Ook in andere Britse steden -Edinburgh, Londonderry, Liverpool, Oxford, Bristol en Portsmouth- vonden vrijdag in de vooravond solidariteitsmarsen plaats.