Volgens twee ex-vrouwen zou Rob Porter hen verbaal en fysiek hebben misbruikt, een aantijging die de man resoluut van de hand wijst. Het gaat om Colbie Holderness en Jennifer Willoughby, geciteerd door de Daily Mail en The Intercept. Stafchef John Kelly zou hebben geprobeerd Porter te overtuigen aan te blijven.

De secretaris van het Witte Huis leidt de documentenstroom binnen het gebouw, houdt zich bezig met de presidentiële agenda en werkt nauw samen met de stafchef.

Woordvoerster Sarah Sanders van het Witte Huis bevestigde het vertrek van Porter. Ze voegde eraan toe dat dit niet meteen zal zijn, want hij blijft nog een tijdje om de overgang vlot te laten verlopen.

Volgens twee ex-vrouwen zou Rob Porter hen verbaal en fysiek hebben misbruikt, een aantijging die de man resoluut van de hand wijst. Het gaat om Colbie Holderness en Jennifer Willoughby, geciteerd door de Daily Mail en The Intercept. Stafchef John Kelly zou hebben geprobeerd Porter te overtuigen aan te blijven. De secretaris van het Witte Huis leidt de documentenstroom binnen het gebouw, houdt zich bezig met de presidentiële agenda en werkt nauw samen met de stafchef. Woordvoerster Sarah Sanders van het Witte Huis bevestigde het vertrek van Porter. Ze voegde eraan toe dat dit niet meteen zal zijn, want hij blijft nog een tijdje om de overgang vlot te laten verlopen.