Terwijl de Britse overheid met man en macht de gemoederen bij de Britse achtergestelde jongeren tracht te bedaren vroeg de Britse politica Hazel Blears zich in een interview met Sky News 'onschuldig' af waarom die jongeren eigenlijk niet op school zaten. Omdat Blears geen erg had in haar opmerking maakte de reporter van dienst de politica er dan maar attent op dat in de meeste landen de jongeren tijdens de zomermaanden van een welverdiende vakantie genieten. Ook in Groot-Brittannië zijn de scholen in augustus dicht. Dat was de politica duidelijk helemaal vergeten en het schaamrood steeg haar letterlijk naar de wangen. Ondertussen ging de 'weinig snuggere' bedenking van Blears een eigen leven leiden op de netwerksites Facebook en twitter en blijft de vernedering voor Blears nog even aanhouden.

Het is niet de eerste keer dat het parlementslid publiekelijk onderuit gaat. Zo had ze vorig jaar een illegale vrouwelijke immigrante voor haar campagneteam aangeworven. Eerst ontkende ze die feiten nog tot er bezwarend bewijsmateriaal opdook. (Daily Mail/INM)

Terwijl de Britse overheid met man en macht de gemoederen bij de Britse achtergestelde jongeren tracht te bedaren vroeg de Britse politica Hazel Blears zich in een interview met Sky News 'onschuldig' af waarom die jongeren eigenlijk niet op school zaten. Omdat Blears geen erg had in haar opmerking maakte de reporter van dienst de politica er dan maar attent op dat in de meeste landen de jongeren tijdens de zomermaanden van een welverdiende vakantie genieten. Ook in Groot-Brittannië zijn de scholen in augustus dicht. Dat was de politica duidelijk helemaal vergeten en het schaamrood steeg haar letterlijk naar de wangen. Ondertussen ging de 'weinig snuggere' bedenking van Blears een eigen leven leiden op de netwerksites Facebook en twitter en blijft de vernedering voor Blears nog even aanhouden. Het is niet de eerste keer dat het parlementslid publiekelijk onderuit gaat. Zo had ze vorig jaar een illegale vrouwelijke immigrante voor haar campagneteam aangeworven. Eerst ontkende ze die feiten nog tot er bezwarend bewijsmateriaal opdook. (Daily Mail/INM)