De quarantaineregels voor mensen die al een booster tegen het coronavirus hebben gekregen zijn ook aangepast: ze hoeven niet meer in quarantaine als ze in contact zijn geweest met iemand die besmet is met het coronavirus. Wel moeten ze de tien daaropvolgende dagen een mondmasker dragen.

Ook in de Verenigde Staten stijgt het aantal coronabesmettingen snel de laatste weken. De regering heeft besloten nog niet in te grijpen, maar president Biden zei wel alert te blijven. Er wordt ook hard gewerkt om de testcapaciteit flink uit te breiden.

De quarantaineregels voor mensen die al een booster tegen het coronavirus hebben gekregen zijn ook aangepast: ze hoeven niet meer in quarantaine als ze in contact zijn geweest met iemand die besmet is met het coronavirus. Wel moeten ze de tien daaropvolgende dagen een mondmasker dragen.Ook in de Verenigde Staten stijgt het aantal coronabesmettingen snel de laatste weken. De regering heeft besloten nog niet in te grijpen, maar president Biden zei wel alert te blijven. Er wordt ook hard gewerkt om de testcapaciteit flink uit te breiden.