De herfstvakantie is doorgaans niet bepaald een drukke vakantieperiode, maar velen maken gebruik om er even tussenuit te knijpen. VAB verwacht dan ook dat de Belgen gebruik maken van feestdag 1 november en het mooie weer om een verlengd weekend erop uit te trekken in eigen land of in onze buurlanden.

In België verwacht VAB vrijdagmiddag en zaterdagochtend druk verkeer met kans op files in de richting van de Kust en de Ardennen. Ook in Duitsland en Frankrijk verwacht VAB zaterdagvoormiddag druk verkeer met kans op files richting het zuiden en het noorden, aangezien de herfstvakantie in beide landen voor velen eindigt. VAB heeft nog goede raad in petto voor wie richting Alpen trekt: 'In de Alpen moet je reeds rond deze periode van het jaar met winterse omstandigheden rekening houden. Wie de bergen in wil, kan beter zorgen voor een winteruitrusting, zoals winterbanden of sneeuwkettingen', klinkt het?

De herfstvakantie is doorgaans niet bepaald een drukke vakantieperiode, maar velen maken gebruik om er even tussenuit te knijpen. VAB verwacht dan ook dat de Belgen gebruik maken van feestdag 1 november en het mooie weer om een verlengd weekend erop uit te trekken in eigen land of in onze buurlanden. In België verwacht VAB vrijdagmiddag en zaterdagochtend druk verkeer met kans op files in de richting van de Kust en de Ardennen. Ook in Duitsland en Frankrijk verwacht VAB zaterdagvoormiddag druk verkeer met kans op files richting het zuiden en het noorden, aangezien de herfstvakantie in beide landen voor velen eindigt. VAB heeft nog goede raad in petto voor wie richting Alpen trekt: 'In de Alpen moet je reeds rond deze periode van het jaar met winterse omstandigheden rekening houden. Wie de bergen in wil, kan beter zorgen voor een winteruitrusting, zoals winterbanden of sneeuwkettingen', klinkt het?