De werken die einde moeten maken aan het omstreden vluchtelingenkamp, zijn daarmee volledig afgerond. Enkel een kleine kerk en twee kleine moskeeën zijn overeind gebleven. Daarnaast staan ook nog containers waarin ongeveer 1.500 onbegeleide minderjarigen werden ondergebracht. Zij hopen op legale wijze naar het Verenigd Koninkrijk te kunnen gaan in het kader van een gezinshereniging.

In het vluchtelingenkamp leefden tot vorige week naar schatting tussen de 6.400 en 8.100 mensen. Ze waren voornamelijk afkomstig uit Soedan, Eritrea en Afghanistan.

(Belga/SK)

De werken die einde moeten maken aan het omstreden vluchtelingenkamp, zijn daarmee volledig afgerond. Enkel een kleine kerk en twee kleine moskeeën zijn overeind gebleven. Daarnaast staan ook nog containers waarin ongeveer 1.500 onbegeleide minderjarigen werden ondergebracht. Zij hopen op legale wijze naar het Verenigd Koninkrijk te kunnen gaan in het kader van een gezinshereniging.In het vluchtelingenkamp leefden tot vorige week naar schatting tussen de 6.400 en 8.100 mensen. Ze waren voornamelijk afkomstig uit Soedan, Eritrea en Afghanistan.(Belga/SK)