De spanning steeg in de straten van Pamplona toen een stier een jongeman achterna zat. De stier slingerde een man wel dertig seconde lang met zijn horens in de lucht. Enkele omstaanders schoten te hulp, maar raakten daarbij zelf ook verwond. Uiteindelijk konden ze het eerste slachtoffer bij de voeten nemen en wegslepen.

Het incident veroorzaakte paniek in de smalle straatjes. Op een eerder moment werden drie andere mannen met lichte verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis, meldt de directeur van het Navarra-ziekenhuis.

Elk jaar vallen er gewonden tijdens de stierenrennen in Pamplona. Het aantal dodelijke slachtoffers sinds 1924 staat op vijftien. Het meest recente dodelijke incident gaat terug tot 2009.(AVE)

De spanning steeg in de straten van Pamplona toen een stier een jongeman achterna zat. De stier slingerde een man wel dertig seconde lang met zijn horens in de lucht. Enkele omstaanders schoten te hulp, maar raakten daarbij zelf ook verwond. Uiteindelijk konden ze het eerste slachtoffer bij de voeten nemen en wegslepen. Het incident veroorzaakte paniek in de smalle straatjes. Op een eerder moment werden drie andere mannen met lichte verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis, meldt de directeur van het Navarra-ziekenhuis. Elk jaar vallen er gewonden tijdens de stierenrennen in Pamplona. Het aantal dodelijke slachtoffers sinds 1924 staat op vijftien. Het meest recente dodelijke incident gaat terug tot 2009.(AVE)