De Verenigde Staten van Amerika kende sinds haar onstaan tot op heden 44 presidenten. De eerste, George Washington, en de voorlopig recentste, Barack Obama, kennen we allemaal. Abraham Lincoln, Franklin en Theodore Roosevelt, Dwight Eisenhower, John Kennedy, Ronald Reagan, Bill Clinton en vader en zoon Bush beheersen ook nog ons collectief geheugen.

Maar wat met namen als Andrew Jackson, Millard Fillmore en James A. Garfield? Gun ze ook nog eens een plaats in de actualiteit, en bekijk ze hier allemaal. (SD)

De Verenigde Staten van Amerika kende sinds haar onstaan tot op heden 44 presidenten. De eerste, George Washington, en de voorlopig recentste, Barack Obama, kennen we allemaal. Abraham Lincoln, Franklin en Theodore Roosevelt, Dwight Eisenhower, John Kennedy, Ronald Reagan, Bill Clinton en vader en zoon Bush beheersen ook nog ons collectief geheugen. Maar wat met namen als Andrew Jackson, Millard Fillmore en James A. Garfield? Gun ze ook nog eens een plaats in de actualiteit, en bekijk ze hier allemaal. (SD)