De 31-jarige Noah werkt sinds december als vaste gast mee aan The Daily Show, een programma op de Amerikaanse zender Comedy Central. Tijdens zijn eerste verschijning nam hij al meteen Amerika op de korrel. 'Ik had nooit gedacht dat ik banger van de politie zou zijn in Amerika dan in Zuid-Afrika', zo sprak de Zuid-Afrikaan.

Noah zal presentator Jon Stewart nu vervangen, die 16 jaar lang de gastheer van het invloedrijke politieke programma was. Mogelijk blijft hij meewerken als correspondent aan de show. (TE)

Chris Rock, die ook genoemd werd als opvolger van Stewart, bedankte op Twitter Barack Obama nadat het nieuws over Noah bekend raakte.

De 31-jarige Noah werkt sinds december als vaste gast mee aan The Daily Show, een programma op de Amerikaanse zender Comedy Central. Tijdens zijn eerste verschijning nam hij al meteen Amerika op de korrel. 'Ik had nooit gedacht dat ik banger van de politie zou zijn in Amerika dan in Zuid-Afrika', zo sprak de Zuid-Afrikaan.Noah zal presentator Jon Stewart nu vervangen, die 16 jaar lang de gastheer van het invloedrijke politieke programma was. Mogelijk blijft hij meewerken als correspondent aan de show. (TE)Chris Rock, die ook genoemd werd als opvolger van Stewart, bedankte op Twitter Barack Obama nadat het nieuws over Noah bekend raakte.