Amateurbeelden tonen hoe een Libisch militair vliegtuig in een residentiële buurt crasht in de stad Tobruk, in het oosten van het land. Minstens drie mensen kwamen om het leven en negen anderen raakten gewond.

Buurtbewoners getuigden dat het vliegtuig deel uitmaakte van een evenement ter ere van een piloot die omkwam in een crash van een Libisch militair vliegtuig in augustus, zo schrijft The Guardian.

Ondertussen escaleert het conflict in Libië. Er zijn twee regeringen en parlementen en concurrerende milities bestrijden elkaar.

Amateurbeelden tonen hoe een Libisch militair vliegtuig in een residentiële buurt crasht in de stad Tobruk, in het oosten van het land. Minstens drie mensen kwamen om het leven en negen anderen raakten gewond.Buurtbewoners getuigden dat het vliegtuig deel uitmaakte van een evenement ter ere van een piloot die omkwam in een crash van een Libisch militair vliegtuig in augustus, zo schrijft The Guardian.Ondertussen escaleert het conflict in Libië. Er zijn twee regeringen en parlementen en concurrerende milities bestrijden elkaar.