Vannacht ging het er hard aan toe tijdens het republikeinse debat. In onderstaand videofragment haalt Donald Trump zwaar uit naar de familie Bush en noemt hij de inval in Irak 'een dikke vette fout'. Jeb Bush verdedigt zijn familie en repliceerde dat terwijl zijn broer het land beschermde, Trump te druk bezig was met zijn realityshow.

'Iedereen maakt fouten, maar dit was een prachtexemplaar'

'De oorlog in Irak was een grote dikke fout. George Bush heeft een fout gemaakt. Iedereen maakt fouten, maar dit was een prachtexemplaar. We hadden nooit naar Irak mogen gaan, we hebben het Midden-Oosten gedestabiliseerd', zo begon Donald Trump zijn aanval op Jeb Bush.

'Ze hebben gelogen. Ze zeiden dat er wapens waren voor massadestructie, maar dat was niet waar. Er waren er geen en dat wisten ze.'

'Beu dat Trump achter mijn familie aan gaat'

Bush haalde zijdelings uit naar Barack Obama alvorens in de tegenaanval te gaan. 'Ik ben het beu dat Obama mijn broer de schuld geeft voor al zijn problemen. En de beledigingen van Donald Trump aan mijn adres laten me koud. Hij geniet daarvan en ik ben blij dat het hem gelukkig maakt.

Maar ik ben het beu dat hij achter mijn familie aan gaat. Voor mij is mijn vader de geweldigste man op aarde. Terwijl Donald Trump bezig was met zijn realityshow, bouwde mijn broer een veiligheidsapparaat om ons veilig te houden. En daar ben ik trots op.' 'Het World Trade Center is ingestort tijdens zijn presidentschap', onderbrak Trump hem.

Opvallend is dat Trump werd uitgejouwd en Bush meermaals applaus kreeg. Dit ondanks Trumps overweldigende succes in de peilingen en Bush's voorlopig tegenvallende resultaat. (NSK)

Bekijk hier het fragment, vanaf 01:00.

Vannacht ging het er hard aan toe tijdens het republikeinse debat. In onderstaand videofragment haalt Donald Trump zwaar uit naar de familie Bush en noemt hij de inval in Irak 'een dikke vette fout'. Jeb Bush verdedigt zijn familie en repliceerde dat terwijl zijn broer het land beschermde, Trump te druk bezig was met zijn realityshow. 'Iedereen maakt fouten, maar dit was een prachtexemplaar''De oorlog in Irak was een grote dikke fout. George Bush heeft een fout gemaakt. Iedereen maakt fouten, maar dit was een prachtexemplaar. We hadden nooit naar Irak mogen gaan, we hebben het Midden-Oosten gedestabiliseerd', zo begon Donald Trump zijn aanval op Jeb Bush. 'Ze hebben gelogen. Ze zeiden dat er wapens waren voor massadestructie, maar dat was niet waar. Er waren er geen en dat wisten ze.''Beu dat Trump achter mijn familie aan gaat'Bush haalde zijdelings uit naar Barack Obama alvorens in de tegenaanval te gaan. 'Ik ben het beu dat Obama mijn broer de schuld geeft voor al zijn problemen. En de beledigingen van Donald Trump aan mijn adres laten me koud. Hij geniet daarvan en ik ben blij dat het hem gelukkig maakt. Maar ik ben het beu dat hij achter mijn familie aan gaat. Voor mij is mijn vader de geweldigste man op aarde. Terwijl Donald Trump bezig was met zijn realityshow, bouwde mijn broer een veiligheidsapparaat om ons veilig te houden. En daar ben ik trots op.' 'Het World Trade Center is ingestort tijdens zijn presidentschap', onderbrak Trump hem.Opvallend is dat Trump werd uitgejouwd en Bush meermaals applaus kreeg. Dit ondanks Trumps overweldigende succes in de peilingen en Bush's voorlopig tegenvallende resultaat. (NSK)Bekijk hier het fragment, vanaf 01:00.