Patrick Pelloux was een van de eersten die ter plaatse kwam na de aanslag op satirisch weekblad Charlie Hebdo in Parijs. Als urgentiearts en medewerker van de krant liet het drama Pelloux niet onberoerd. Het was hij die de president belde om hem in te lichten over de aanslag.

Een uitzonderlijk ontroerend moment dus, als François Hollande tijdens de mars door Parijs de man omhelst. Daarom is het net zo moeilijk te begrijpen waarom de andere overlevende redactieleden in de lach schieten.

De verklaring is te vinden op de website van Inrocks: 'duivenpoep heeft net de presidentiële schouder bevuild, wat een algemene schaterlach uitlokte.' Tekenaar Luz reageert op het incident als dat Hollande deel kan gaan uitmaken van Charlie, omdat 'hij de hele ploeg in vijf seconden tijd aan het lachen heeft gebracht'. 'Die gewiekste vogel moet een trouwe lezer van Charlie Hebdo zijn', voegde hij er nog aan toe.

Wat luchtigheid in deze brutale wereld. (Le Vif)

Patrick Pelloux was een van de eersten die ter plaatse kwam na de aanslag op satirisch weekblad Charlie Hebdo in Parijs. Als urgentiearts en medewerker van de krant liet het drama Pelloux niet onberoerd. Het was hij die de president belde om hem in te lichten over de aanslag.Een uitzonderlijk ontroerend moment dus, als François Hollande tijdens de mars door Parijs de man omhelst. Daarom is het net zo moeilijk te begrijpen waarom de andere overlevende redactieleden in de lach schieten.De verklaring is te vinden op de website van Inrocks: 'duivenpoep heeft net de presidentiële schouder bevuild, wat een algemene schaterlach uitlokte.' Tekenaar Luz reageert op het incident als dat Hollande deel kan gaan uitmaken van Charlie, omdat 'hij de hele ploeg in vijf seconden tijd aan het lachen heeft gebracht'. 'Die gewiekste vogel moet een trouwe lezer van Charlie Hebdo zijn', voegde hij er nog aan toe.Wat luchtigheid in deze brutale wereld. (Le Vif)