Het gaat om twee jongemannen die samen met rugzakken door het publiek lopen in Boylston Street in Boston, nabij de aankomst van de marathon, kort voordat de bom ontplofte. Ze werden door FBI-agent Richard Deslauriers alleen geïdentificeerd als verachte 1 en verdachte 2. Van verdachte 2 is op niet vrijgegeven beelden te zien dat dat hij zijn rugzak deponeert op de plaats waar de tweede bom afging, zei Deslauriers.

De beelden tonen twee typisch Amerikaans geklede jongemannen met basebalpetten op. Deslauriers vroeg het publiek om tips over de verdachten. Hij waarschuwde dat ze als "gewapend en extreem gevaarlijk beschouwd worden. "Niemand moet hem proberen te benaderen of oppakken, behalve de politie", zei hij.

De beelden staan op de website van de FBI, www.fbi.gov. Vlak nadat Deslauriers dat bekendmaakte, crashte die echter.

Het gaat om twee jongemannen die samen met rugzakken door het publiek lopen in Boylston Street in Boston, nabij de aankomst van de marathon, kort voordat de bom ontplofte. Ze werden door FBI-agent Richard Deslauriers alleen geïdentificeerd als verachte 1 en verdachte 2. Van verdachte 2 is op niet vrijgegeven beelden te zien dat dat hij zijn rugzak deponeert op de plaats waar de tweede bom afging, zei Deslauriers. De beelden tonen twee typisch Amerikaans geklede jongemannen met basebalpetten op. Deslauriers vroeg het publiek om tips over de verdachten. Hij waarschuwde dat ze als "gewapend en extreem gevaarlijk beschouwd worden. "Niemand moet hem proberen te benaderen of oppakken, behalve de politie", zei hij. De beelden staan op de website van de FBI, www.fbi.gov. Vlak nadat Deslauriers dat bekendmaakte, crashte die echter.