De helft van de bijna twee miljoen burgers in Gaza zijn kinderen. Kinderen die erg getraumatiseerd zijn door het geweld van de voorbije weken. Meer dan 500 kinderen lieten het leven en bijna 3.000 werden gewond, verbrand of verminkt.

Tijdens mijn bezoek aan het vluchtelingenkamp Jabalya in het noorden van de Gazastrook sprak ik met een aantal kinderen die de oorlog overleefd hadden. Kinderen die nood hebben aan psychosociale steun.

Ik vroeg deze kinderen die door de wereld in de steek zijn gelaten wat hun dromen zijn. Ik hoorde hun antwoorden en de wereld is in mijn hart gestorven.

De helft van de bijna twee miljoen burgers in Gaza zijn kinderen. Kinderen die erg getraumatiseerd zijn door het geweld van de voorbije weken. Meer dan 500 kinderen lieten het leven en bijna 3.000 werden gewond, verbrand of verminkt. Tijdens mijn bezoek aan het vluchtelingenkamp Jabalya in het noorden van de Gazastrook sprak ik met een aantal kinderen die de oorlog overleefd hadden. Kinderen die nood hebben aan psychosociale steun. Ik vroeg deze kinderen die door de wereld in de steek zijn gelaten wat hun dromen zijn. Ik hoorde hun antwoorden en de wereld is in mijn hart gestorven.