De politie kreeg rond 17.30 uur plaatselijke tijd een oproep dat er schoten gelost werden aan een bedrijvencomplex. Toen de agenten ter plaatse kwamen, werden ze beschoten door de dader, waarop ook de agenten hun wapens trokken. Intussen is de situatie gestabiliseerd en is er geen gevaar meer voor de mensen in de omgeving.

Details van het incident zijn op dit moment nog schaars. Volgens Amerikaanse media vielen er vier dodelijke slachtoffers, waaronder een kind, en raakten twee personen, onder wie de dader, gewond. Over de toestand van de dader en zijn motief is nog niets bekend.

Orange is een stad met 140.000 inwoners, op 50 kilometer ten zuidwesten van Los Angeles.

De politie kreeg rond 17.30 uur plaatselijke tijd een oproep dat er schoten gelost werden aan een bedrijvencomplex. Toen de agenten ter plaatse kwamen, werden ze beschoten door de dader, waarop ook de agenten hun wapens trokken. Intussen is de situatie gestabiliseerd en is er geen gevaar meer voor de mensen in de omgeving. Details van het incident zijn op dit moment nog schaars. Volgens Amerikaanse media vielen er vier dodelijke slachtoffers, waaronder een kind, en raakten twee personen, onder wie de dader, gewond. Over de toestand van de dader en zijn motief is nog niets bekend.Orange is een stad met 140.000 inwoners, op 50 kilometer ten zuidwesten van Los Angeles.